6 +1 Λογοι για να ξεκινησεις ... 7 years ago

 

Πλήθος κόσμου αναρωτιέται, να βάλω φυσικό αέριο το καλοκαίρι ή να περιμένω τον χειμώνα που θα έρθουν τα κρύα; Η απάντηση είναι απλή ΝΑΙ, βάλε το καλοκαίρι!!! Παρακάτω σου εξηγούμε 7 λόγους που αξίζει να εγκαταστήσεις και εσύ φυσικό αέριο το καλοκαίρι.

 

1.Δεν θα χρειαστεί να αφήσεις το σπίτι σου να κρυώσει

 

Αν το βάλεις τον χειμώνα πιθανόν να μείνεις κάποιες ημέρες χωρίς θέρμανση ή και χωρίς ζεστό νερό αν βασιζόσουν για αυτό στο προηγούμενο σύστημα θέρμανσης. Αν η εγκατάσταση γίνει το καλοκαίρι δεν θα έχεις αυτό το πρόβλημα,θα έχεις το περιθώριο να μείνει το σπίτι χωρίς θέρμανση για μερικές μέρες.

 

2.Η εργασίες διαρκούν λιγότερο

 

 

Επειδή υπάρχουν αρκετές εξωτερικές εργασίες τον χειμώνα επηρεάζονται και μπορεί να αναβληθούν ή να καθυστερήσουν λόγο κακοκαιρίας. Το καλοκαίρι όπως όλοι ξέρουμε εδώ στην Ελλάδα είναι μαγικό χωρίς χαμηλές θερμοκρασίες ή βροχές πράγμα που σημαίνει ότι η εγκατάσταση θα πραγματοποιείται πιο γρήγορα και ασφαλέστερα από ότι τον χειμώνα.

 

3.Έχεις και κλιματισμό

 

 

Ίσως ο πιο βασικός λόγος για να εγκαταστήσεις φυσικό αέριο το καλοκαίρι είναι ότι σου παρέχει κλιματισμό. Η βασική διαφορά του με τον κοινό κλιματισμό αν και δεν διαφέρει αισθητά στο τεχνικό κομμάτι της εγκατάστασης είναι ότι η εξωτερική μονάδα που χρησιμοποιείται είναι αντλία θερμότητας που κάνει καύση φυσικού αερίου και όχι ηλεκτρικού ρεύματος.Το χαμηλό λειτουργικό κόστος παραμένει σε χαμηλά επίπεδα εξοικονομώντας ηλεκτρική ενέργεια,έχοντας αθόρυβη λειτουργία και φυσικά υψηλό και σταθερό βαθμό απόδοσης.

 

4.Τα υλικά “δένουν” καλύτερα

 

Οι εξωτερικές κολλήσεις, ενώσεις και υλικά στεγνώνουν σε πολύ καλύτερες συνθήκες χωρίς να πρέπει να αντιμετωπίσουν διαστολή- συστολή και υγρασία.

Αν κάτι δεν πάει καλά το μαθαίνεις και έχεις τον χρόνο να το διορθώσεις σε υψηλές εξωτερικές θερμοκρασίες χωρίς να χρειάζεται να ξεπαγειάζεις.

 

5.Το ζεστό νερό που σου παρέχει το χρειάζεσαι και το καλοκαίρι

 

Το φυσικό αέριο δεν το χρειάζεσαι μόνο για την θέρμανση,ένα από τα πολλά πλεονεκτήματα του φυσικού αερίου είναι η παροχή ζεστού νερού,το μαγείρεμα αλλά και τον κλιματισμό προσφέροντας δροσιά στον χώρο σας μέσα στον καύσωνα του καλοκαιριού στην Αθήνα.Το φυσικό αέριο είναι από τις πιο οικονομικές και ποιοτικές λύσεις για θέρμανση και εκτός από τον χειμώνα τα οφέλη του δεν σταματάνε το καλοκαίρι.

 

6.Απολαμβάνεις μεγαλύτερη προσοχή από τους εγκαταστάτες

 

Τον χειμώνα οι εγκαταστάτες τρέχουν για να εξυπηρετήσουν την αυξημένη ζήτηση, συντηρήσεις αλλά και έκτακτα περιστατικά οπότε αναπόφευκτα είναι πιο δύσκολος ο συντονισμός και λιγότερη η προσοχή που θα σου δώσουν. Το καλοκαίρι οι εγκαταστάσεις είναι παραδοσιακά πιο λίγες με αποτέλεσμα οι εγκαταστάσεις και η επισκευές να γίνονται γρηγορότερα, ασφαλέστερα και ποιοτικότερα.

 

7. Επωφελείσαι από καλύτερες προσφορές

 

Το φυσικό αέριο διαχρονικά είναι από τις πιο οικονομικές,οικολογικές και ποιοτικές λύσεις για θέρμανση. Ζώντας σε μία εποχή που η χώρα μας ταλανίζεται από την οικονομική κρίση οι περισσότεροι συμπολίτες μας κοιτάζουν μόνο το οικονομικό κομμάτι. Διάφορες προσφορές του φυσικού αερίου κυκλοφορούν μέσα στον χρόνο (όπως η νέα χρηματοδότηση έως 3000€) όμως το καλοκαίρι βγαίνουν οι καλύτερες. Λόγω της χαμηλότερης ζήτησης αλλά και του stock που πιθανόν να έχει μείνει σε υλικά είναι πιθανότερο να πετύχεις μια καλή προσφορά το καλοκαίρι προσφέροντας σου δροσιά το καλοκαίρι και ζεστασιά τον χειμώνα χωρίς να πονέσει η τσέπη σας.

 

Σε περίπου 2 μήνες έρχεται το καλοκαίρι, έλα στην TranosGas και πέρνα το πιο δροσερό και ξέγνοιαστο καλοκαίρι τις ζωής σου βάζοντας φυσικό αέριο στον χώρο σου. Εύκολα γρήγορα και πάνω από όλα οικονομικά.

No Replies on 6 +1 Λογοι για να ξεκινησεις εγκατασταση φυσικου αεριου το καλοκαιρι

Commenting is Disabled on 6 +1 Λογοι για να ξεκινησεις εγκατασταση φυσικου αεριου το καλοκαιρι